طرز تهیه کرم کارامل

مواد لازم کرم کارامل:

  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • آب: ۴ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۲ قاشق چایخوری 

مواد لازم برای کرم:

  • تخم مرغ: ۶ عدد
  • شیر: ۲ پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم کارامل:

وبلاگ کیک شکلاتی :

  1. با مواد گفته شده بسته به اندازه ظرف هایتان بین ۴ تا ۶ ظرف دسر کرم کارامل در اختیار خواهید داشت.
  2. برای تهیه کارامل باید ابتدا شکر، آب و گلاب را بر روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شده و کمی به غلظت کارامل برسد.
  3. سپس داخل ظروف خود را کمی چرب کرده و کارامل را اخل آنها بریزید.
  4. حالا شیر و شکر را مخلوط کرده و آنها را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید.
  5. تخم مرغ را در ظرفی دیگر همراه با وانیل به خوبی هم بزنید تا وانیل با تخم مرغ کاملا مخلوط شود.
  6. حالا باید با سرعت عمل بالا شیر جوش و سالاد ماکارونی را داخل مواد تخم مرغی ریخته و مداوم هم بزنید. این کار را با سرعت و مرحله به مرحله انجام دهید تا تخم مرغ ها بسته نشوند.
  7. زمانیکه کار مخلوط کردن تمام شد، توسط یک صافی شیر و تخم مرغ را صاف کنید تا در آن ذرات ریزی باقی نماند.
  8. دو سوم از ظرف را با کرم پر کنید و اجازه دهید یک سوم باقی مانده از ظرف خالی باشد.
  9. ظرف ها را داخل قابلمه ای بریزید و قابلمه را تا جایی با آب پر کنید که ظرف ها تا نیمه داخل آب باشند. سپس درب ظرف را بسته و اجازه دهید تا آب به جوش آید. پس از جوش آمدن آب به مدت ۲۰ دقیقه به کرم ها زمان می دهیم تا پخته شوند.
  10. زمانیکه مرحله پخت کرم کارامل به اتمام رسید ظرف ها را حدود ۱ ساعت داخل یخچال قرار داده و پپس از گذشت این زمان، ابتدا با کارد، به آرامی لبه‌های کرم کارامل را از ظرف جدا می‌کنیم سپس آن را در ظرفی مناسب برمی‌گردانیم.

 

منبع: ashpazkhoone

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم