طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

بستنی سنتی آن هم از نوع زعفرانی با خلال های پسته و تکه های خامه یخ زده یکی از آن دسرهای بسیار خوشمزه ای است که خوردنش در روزهای گرم تابستان بسیار دلچسب است. اگر میخواهید خودتان این بستنی خوشمزه را تهیه و در کنار خانواده سرو کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی همراه با نکات و ریزه کاری های آن را به شما آموزش دهیم.

 

بستنی سنتی زعفرانی:

مواد لازم بستنی سنتی

  • شیر پر چرب ۴ پیمانه
  • اسانس هل به دلخواه
  • ثعلب ۲ قاشق چایخوری
  • زعفران ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۲ پیمانه
  • خامه ۱۰۰ گرم
  • گلاب ½ پیمانه
  • خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی:

برای درست کردن این بستنی خوشمزه و عالی باید تمام مراحل را مو مو به انجام دهید و به نکات آن توجه کنید تا بستنی شما خوب از آب دربیاید.

ابتدا 100 گرم خامه را داخل یک عدد کیسه فریزر بریزید و خوب پهن کنید تا نازک شود ، سپس داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند این همان تکه های خامه یخ زده داخل بستنی قرار است بشود.

در این میان که خامه در حال یخ زدن است 4 پیمانه شیر را در شیرجوش و یا قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و صبر کنید بجوشد.

در این مرحله شعله را کم کرده و زعفران دم کرده و گلاب را بریزید، در اضافه کردن زعفران دست و دلباز باشید تا بستنی خوشرنگ شود.

ثعلب و شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس قاشق قاشق به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر و ثعلب حل شوند و مایه بستنی غلیظ شود (شکر و ثعلب را باید کم کم اضافه کنید تا مایه بستنی یکدست شود).

مایه بستنی سنتی را از روی حرارت بردارید و داخل کاسه ای بریزید سپس کاسه را روی یخ قرار دهید ، بستنی را با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و کمی کشدار شود سپس ظرف بستنی را داخل فریزر قرار دهید. پس از 30 دقیقه بستنی را از فریزر خارج کنید و با همزن بزنید تا کشدار شود و مجدد داخل فریزر قرار دهید ، این عمل را 5 بار انجام دهید.

پس از اینکه 5 بار بستنی را داخل فریزر گذاشتید و آماده شد باید خامه های یخ زده را تکه تکه کنید و بهمراه خلال پسته به بستنی اضافه نمایید. بستنی را به مدت حداقل 5 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود. در صورت تمایل میتوانید روی بستنی سنتی شیره آلبالو یا آبلیمو بریزید و سرو کنید.

 

 

نکاتی برای درست کردن بستنی سنتی زعفزانی:

  •  رنگ بستنی پس از بسته شدن روشن تر میشود پس زعفران بیشتری اضافه کنید.
  •  برای درست کردن بستنی همیشه بخاطر داشته باشید برای اینکه بستنی کشدار شود باید از ثعلب مرغوب استفاده کنید
  • در غیر اینصورت بستنی دچار یخ زدگی می شود.
  •  دلیل یخ زدن سطح بستنی این است که شما آن را مدتی بیرون از فریزر نگهداری کرده‌اید و پس از نرم و باز شدن یخ، دوباره آن را داخل فریزر گذاشته‌اید.

 

خواص بستنی :

  • بستنی حاوی مقدار زیادی پروتئین‌ بوده و از این رو برای تقویت و ترمیم بافت های عضلات مفید است.
  • بستنی دارای ویتامین A بوده و خوردن آن برای سلامت چشم بسیار موثر است.
  • خوردن بستنی در دوران بارداری موجب رشد استخوان های جنین میشود
  • ویتامین B۶  موجود در بستنی موجب بهبود سوخت و ساز بدن میشود.
  • خوردن بستنی احتمال شانس باردار شدن را بالا میبرد.
  • ویتامین D موجود در بستنی در جذب کلسیم و مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها موثر است.
  • خوردن بستنی در طول بارداری به رشد جنین کمک میکند و موجب رشد استخوان های جنین میشود.
  • برای از بین بردن حالت تهوع در طول بارداری بستنی بخورید، بستنی برای از بین بردن حالت تهوع بسیار مفید است.
۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم