اگه میخواید روی کیکتون و شیرینی دانمارکی برجسته و ترکدار بشه بهتره فر رو از یکساعت قبل روشن کنید تا کامل داغ بشه. من اینکارو نکردم.
مواد لازم کیک صبحانه
آرد قنادی: 2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 ق چ
تخم مرغ: 2 عددد
وانیل: 1/4 ق چ
شکر : 2/3 پیمانه تا 1 پیمانه (من 2/3 پیمانه ریختم)
روغن مایع: 1/2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
طرز تهیه کیک صبحانه
وبلاگ کیک شکلاتی :به جای شیر میتونید آب جایگزین کنید ولی شیر باعث افزایش لطافت کیک و حفظ تازگی اون برای مدت طولانی تر میشه
در مرحله اضافه کردن آرد میتونید فقط در حد بیست ثانیه با کندترین درجه همزن در یک جهت و به آرومی کیک رو هم بزنید تا مایه کیک کاملا صاف و یکدست بشه
من میزان شکر دستور رو 2/3 پیمانه ریختم ولی اگه دوست دارید شیرین تر بشه تا 1 پیمانه هم مجازید شکر رو بریزید.
قالب مناسب و متداول برای کیک صبحانه قالب لوف هست
کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید و نیازی به چرب کردن دیواره نیست
اگه این قالب در دسترستون نیست از قالب های معمولی میتونید استفاده کنید.
برای فر برقی دما رو 20 درجه کمتر تنظیم کنید.
تایم پخت بین 45 تا 60 دقیقه است یا تا زمانی که خلال دندان تمیز از داخل کیک خارج بشه.
منبع: اینستاگرام