طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
مواد لازم برای سس آلفردو
- پنیر پارمزان رنده شده:یک پیمانه و نیم
- جعفری تازه:یک چهارم پیمانه (ریز شده)
- کره : یک چهارم پیمانه
- خامه :یک پیمانه
- سیر: یک حبه خرد شده
مواد لازم برای پاستا
- پاستا :500 گرم
- کره :نیم پیمانه
- سینه مرغ(پخته و تکه تکه شده) :300 گرم
- جعفری :اندکی برای تزئین
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه سس آلفردو
تابه متوسطی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود.سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا 5 دقیقه ای بجوشد.
بعد جعفری ، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.
طرز تهیه پاستا با سس آلفردو
همچنین بخوانید:
- کیک خیس خانگی ساده اما با طعمی لذیذ و خواستنی
- طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
- طرز تهیه کامل “کوفته تبریزی” با نکاتی برای وا نرفتن آن
طرز تهیه پاستا
در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید.
وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید . بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستاها بپزند.
در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.
در فاصله پختن پاستا در آب جوش ، در تابه ای دیگر ، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سپس نمک ، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ ها طعم دارشوند .
پاستاهای پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود.بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستاها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.
منبع : baghchenana