مواد لازم برای تهیه کلم پلوبرای 4 نفر
- برنج:3 پیمانه
- گوشت چرخ کرده :400 گرم
- کلم خرد شده:یک عدد کوچک
- پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
- نمک و ادویه:به میزان لازم
- روغن :برای سرخ کردن
- رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کلم پلو
ابتدا کلم را خرد کرده و در یک ظرف با مقدار خیلی کمی آب بخار پز می کنیم
در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.
نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود.
برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.
نکاتی کلیدی برای تهیه کلم پلو
- برای پخت کلم پلو می توانید به جای سبزی های تازه از سبزی خشک استفاده کنید.
- برای خوش طعم کردن کلم پلو می توانید 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی به مخلوط سبزی و کلم اضافه کنید.
- می توانید در روش پخت کلم پلو شیرازی از کلم سفید و یا کلم قمری استفاده کنید.
- کلم پلو را می توانید با پیاز سرخ شده به زیبایی تزیین کنید. برای اینکه پیاز ترد و خوشمزه شود قبل از سرخ کردن مقداری نمک به آن بزنید و سپس پیاز را سرخ کنید.
- کلم پلو را با گوشت مرغ یا بدون گوشت هم درست می کنند.
- حتما به کلم پلو ادویه پلویی را اضافه نمایید.
- اضافه کردن زعفران و کره باعث طعم بهتر و عطر عالی خواهد شد.
نکات تکمیلی در مورد کلم پلو
کلم پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کلم پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک