بادمجان ته‌پر

 

نتیجه تصویری برای بادمجان ته‌پر

مواد اولیه : برای 6 نفر
بادمجان 1کیلو
سبزی 5قاشق غذاخوری (شامل نعنا،جعفری و پونه خرد شده)
گردو 5قاشق غذاخوری (ساییده شده)
کشمش 3قاشق غذاخوری
سیر 3حبه
پیاز 1عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گلپر به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
رب انار 2قاشق غذاخوری



طرز تهیه:
ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و با سبزی، گردو، کشمش، نمک، فلفل، گلپر ،رب انار و زردچوبه مخلوط کنید.
بادمجان ها را نصف کرده یا از بالا قسمت سر را ببرید و داخلشان را خالی کرده و مخلوط را داخل آن بریزید. در تابه ای مقداری روغن داغ کنید و بادمجان‌ها را در تابه چیده و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت به آرامی هر چهار طرف آنها را سرخ کنید

 

منبع: اینستاگرام

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم