ساده ترین روش تهیه “کلم پلو”

مواد لازم برای تهیه کلم پلوبرای 4 نفر

  • برنج:3 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده :400 گرم
  • کلم خرد شده:یک عدد کوچک
  • پیاز خرد شده:یک عدد متوسط
  • نمک و ادویه:به میزان لازم
  • روغن :برای سرخ کردن
  • رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

کلم پلوکلم پلو

کلم پلو

 

طرز تهیه کلم پلو

ابتدا کلم را خرد کرده و در یک ظرف با مقدار خیلی کمی آب بخار پز می کنیم

در ظرفی دیگر پیاز را سرخ می کنیم و بعد از آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب سرخ می کنیم.

نمک و ادویه و بعد از آن رب را به مواد اضافه می کنیم. مواد به دست آمده را با کلم مخلوط کرده تا سس غذا آماده شود.

برنج را آبکش کرده و مواد سس را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد.

 

پخت کلم پلو

 نکاتی کلیدی برای  تهیه کلم پلو

  1. برای پخت کلم پلو می توانید به جای سبزی های تازه از سبزی خشک استفاده کنید.
  2. برای خوش طعم کردن کلم پلو می توانید 1 قاشق چایخوری پودر لیمو عمانی به مخلوط سبزی و کلم اضافه کنید. 
  3. می توانید در روش پخت کلم پلو شیرازی از کلم سفید و یا کلم قمری استفاده کنید. 
  4. کلم پلو را می توانید با پیاز سرخ شده به زیبایی تزیین کنید. برای اینکه پیاز ترد و خوشمزه شود قبل از سرخ کردن مقداری نمک به آن بزنید و سپس پیاز را سرخ کنید.
  5. کلم پلو را با گوشت مرغ یا بدون گوشت هم درست می کنند.
  6. حتما به کلم پلو ادویه پلویی را اضافه نمایید.
  7. اضافه کردن زعفران و کره باعث طعم بهتر و عطر عالی خواهد شد.

نکات تکمیلی در مورد کلم پلو

کلم پلو جزو پلو و چلو میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
کلم پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم