طرز تهیه هات‌چاکلت

طرز تهیه هات‌چاکلت

هات چاکلت یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های کافی‌شاپی در تمام فصول سال است. با این‌همه وقتی در مورد هات چاکلت یا شکلات  داغ صحبت می‌کنیم سرمای زمستان بیشتر به دل‌مان می‌چسبد. فرق هات چاکلت یا همان شکلات داغ را با کاکائوی داغ می‌دانید؟ این را به آن خاطر می‌گوییم که در بسیاری از کافی‌شاپ‌ها به جای شکلات داغ، یک فنجان کاکائو داغ به دست شما می‌دهند و شما تصور می‌کنید که دارید هات چاکلت نمی‌خورید و یک جای کار می‌لنگد.

Image result for ‫هات‌چاکلت‬‎

مواد لازم برای درست کردن هات چاکلت

  • نسکافه    1 قاشق مرباخوری
  • شیر   1 فنجان
  • خامه 1 قاشق مربا خوری
  • شکر    1 تا 2 قاشق مربا خوری
  • کاکائو   2 قاشق مربا خوری

طرز تهیه هات چاکلت خانگی:

برای تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ ابتدا پودر کاکائو، شکلات تلخ ریز خرد شده و شکر قهوه‌ای را در یک قابلمه کوچک بریزید و با هم مخلوط کنید. این کار کمک می‌کند تا تمام تکه‌های درشت شکر یا کاکائو از هم باز شوند. شیر پر چرب را به این مواد اضافه کنید، کمی هم بزنید و قابلمه روی شعله ملایم گاز بگذارید.

حدود ۵ دقیقه مخلوط را مرتب هم بزنید تا یک ترکیب صاف و یکدست به دست بیاورید. حالا عصاره وانیل و نوک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. بعد از حدود ۲۰ ثانیه از اضافه کردن نمک و وانیل هات چاکلت را در فنجان‌های مورد نظر سرو کنید و در صورت تمایل روی آن را با پودر کاکائو، پودر دارچین یا خامه زده شده تزیین کنید.

روش دوم:

طرز تهیه هات چاکلت با شمش شکلات:

  1. شمش شکلات باکیفیت تهیه کنید. شکلات باکیفیت تهیه کنید.
  • همچنین می‌توانید از شکلات‌های طعم دار استفاده کنید زیرا خوشمزه هستند.
  • اگر شکلات موردنظر شما به‌اندازه کافی شیرین است دیگر لازم نیست از شکر استفاده کنید. می‌توانید از شکلات‌های تلخ استفاده نموده و سپس شکر را اضافه نمایید.
  1. شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز شکلات‌ها را تکه‌تکه کنید. هرچقدر شکلات‌ها ضخامت کمتری داشته باشند زودتر ذوب می‌شوند.
  • به ازای هر فنجان با حجم ۲۲۵ گرم، ۵۰ گرم یا ۳ قاشق غذاخوری شکلات به کار ببرید. البته با توجه به غلظت موردنظر خود می‌توانید این میزان را کم‌وزیاد کنید. بسته به سلیقه خود می‌توانید میزان شکلات و شیر را کم‌وزیاد کنید.
  • تکه‌تکه کردن شکلات ضروری نیست. یک تکه کوچک شکلات می‌تواند در شیر حل شود. در حقیقت با کمک یک قاشق چوبی باریک می‌توانید شکلات را در شیر حل کنید.
  1. شکلات را ذوب کنید. یک تابه را روی دمای کم تا متوسط قرار داده و شکلات را به همراه ۱ فنجان شیر (۲۵۰ میلی‌لیتر) مخلوط کرده و به‌آرامی هم بزنید تا شکلات کاملاً حل شود.
  • تابه را روی اجاق رها نکنید زیرا شیر و کاکائو می‌توانند به‌راحتی بسوزند.
  • می‌توانید از روش جوشاندن دوبل استفاده کنید. به این صورت که یک قابلمه آب را روی دمای زیاد گذاشته و یک کاسه فلزی را روی آن بگذارید. شکلات را در آن کاسه گذاشته و آن‌قدر هم بزنید تا ذوب شود. سپس به همان اندازه‌ای که در کاسه شکلات هست همان اندازه خامه اضافه کنید تا به شکلات گاناچه تبدیل شود. و درنهایت آن را به شیر داغ اضافه می‌کنید.
  • زمانی که خامه را هم می‌زنید می‌توانید طعم‌دهنده‌های موردعلاقه خود را اضافه کنید.
  • استفاده از روش جوشاندن دوبل احتمال سوختن شکلات را کم می‌کند اما باید مراقب کاسه فلزی باشید زیرا بسیار داغ می‌شود.
  1. طعم‌دهنده‌ها را اضافه کنید. حالا می‌توانید طعم‌دهنده‌هایی مانند نمک، لیکور، ادویه و چیزهای دیگر را اضافه کنید. این طعم‌دهنده‌ها اگر مدت‌زمان بیشتری در شکلات بمانند طعم ماندگارتری خواهند داشت. اما اگر نمی‌خواهید طعم‌دهنده‌ها چندان حس شوند در این مرحله آن‌ها را اضافه نکنید.
  2. دما را افزایش داده و به متوسط برسانید. شیر باقی‌مانده را اضافه کنید. ممکن است بر روی سطح شیر دانه‌های سیاهی ببینید، نگران نباشید، آن‌ها با افزایش دما ذوب می‌شوند.
  • گاهی اوقات اضافه کردن سریع شیر باعث می‌شود که شیر کاملاً ذوب شود.
  • اگر احساس کردید که شکلات به‌شدت داغ است و ممکن است بسوزد، آن را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا دمای آن کاهش پیدا کند. پس از خنک شدن دوباره آن را روی حرارت بگذارید.
  • اجازه ندهید که شکلات بجوشد.
  • با  کیک شکلاتی همراه باشید

  • پنیر ریکوتا

  • باقالی پلو با مرغ

  • طرز تهیه کاچی

  • پیراشکی مرغ

  1. در فنجان‌های کوچک یا ماگ های بزرگ سرو کنید.
  • می‌توانید آن را با برگ نعنا، چوب دارچین یا خامه، یا هر چیز دیگری تزئین کنید.

منبع: cheefnight.wordpress.com

۰
ساناز
۱۶ آذر ۱۴:۲۳

سلام و خسته نباشید .وبلاگ زیبا و خوبی دارید.اگر مایل به تبادل لینک سه طرفه مطابق با آخرین استاندارهای گوگل  هستید خوشحال میشم با سایت لینکدونی تبادل لینک داشته باشید با این کار به مدت کمی بازدید شما افزایش پیدا خواهد کرد.منتظرتونم حتما بهم سر بزنید

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم