طرز تهیه کاچی
مواد لازم :
3 پیمانه شکر
5 قاشق کره
4 پیمانه آب
1پیمانه گلاب
1قاشق غذاخوری زعفران
2 پیمانه آرد
به میزان لازم خلال بادام
به میزان لازم پودر پسته
به میزان لازم دارچین
طرز تهیه :
ابتدا شکر و 4 لیوان آب را در قابلمه بریزید پس از اینکه شکر به خوبی درون آب حل شد و کمی غلظت پیدا کرد یک پیمانه گلاب و زعفران به شکر و آب اضافه می کنیم و هم میزنیم تا زمانی که غلیظ و یک دست شود و به شکل یک شهد دربیاید.سپس از روی حرارت بر میداریم .
در مرحله بعد ظرفی دیگر برداشته و کره را در آن میاندازیم و روی حرارت قرار میدهیم تا کره ذوب شود.سپس آرد را داخل آن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا طلایی رنگ شود.
سپس آن را از روی شعله گاز بر میداریم و به آرامی وبه تدریج شربت را به آن اضافه میکنیم و در همین حین آرد را هم میزنیم تا شربت به خوبی در آن حل شود.آن را تا زمانی هم بزنید که کاملا حل شده و به صورت یکدست درآید.
به مقدار دلخواه خلال بادام به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بر روی حرارت قرار دهید.( بهتر است از دم کنی استفاده کنید )
پس از گذشت حدود 45 دقیقه کاچی شما آماده است.
با کیک شکلاتی همراه باشید
طرز تهیه کاچی با آرد برنج
مواد لازم :
آرد برنج : 1 پیمانه
کره : 3 قاشق غذا خوری
آب : 3 لیوان
گلاب : 3 قاشق غذا خوری
زعفران : 2 قاشق غذا خوری ( دم کرده )
شکر : 5 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
ابتدا کره را در قابلمه بر روی حرارت بگذارید تا کمی باز شود.پس از آنکه کره کمی باز شد آرد برنج را داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود آن را تفت دهید.هنگامی که آرد برنج طلایی رنگ شد آرام و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا گلوله نشود.
پس از آنکه آب و آرد به خوبی ترکیب شدند شکر،زعفران و گلاب را به آن ها اضافه کنید و تمام آن ها را بر روی شعله ملایم هم بزنید تا غلظت کافی پیدا کنند.سپس آن ها را درون ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه کاچی دوشاب
مواد لازم :
شیره انگور : 1 پیمانه
آرد سبوس : 3 قاشق غذا خوری
کره : نصف پیمانه
آب ولرم : 1 پیمانه
طرز تهیه :
مانند دفعات قبل ابتدا کره را در قابلمه می اندازیم تا کمی گرم شود.سپس آرد را به آن اضافه کرده و در کره تفت میدهیم تا طلایی شده و از حالت خامی خارج شود.
هنگامی که رنگ ان طلایی شد از روی حرارت بردارید و حدود 2 دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شود.سپس آب جوش را بسته به ذائقه خود به آن اضافه کنید و همزمان آرد را هم بزنید تا یک دست شود و گلوله گلوله نشود.
دوباره آن را بر روی حرارت قرار دهید و در این مرحله شیره انگور را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
کمی بر روی حرارت قرار دهید تا قل بخورد و سپس کاچی شما آماده است
طرز تهیه کاچی چهار مغز
مواد لازم :
مغز بادام نیم کوب شده : 50 گرم
مغز پسته نیم کوب شده : 50 گرم
مغز فندق نیم کوب شده : 25 گرم
مفز گردو نیم کوب شده : 50 گرم
آرد جوانه گندم : 2 لیوان
شیره انگور : 2 لیوان
کره یا روغن حیوانی : 200 گرم
آب : 4 لیوان
گلاب : نصف فنجان
زعفران : یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
شیره انگور را به همراه 4 لیوان آب بر روی حرارت میگذاریم بجوشد.آن را صاف کرده و زعفران و گلاب را نیز به آن ها اضافه مکنیم.
کره را در قابلمه ریخته و پس از گرم شدن آرد را به آن اضافه می کنیم.آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن طلایی شود و از خامی در بیاید.
قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و شربت شیره انگور را به آن اضافه میکنیم و مرتبا هم میزنیم تا یکدست و بدون بر آمدگی شود.
در مرحله آخر نیز مغز ها را به آن اضافه و دوباره بر روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد.
منبع : ساعت24