طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی

مواد لازم :

3 پیمانه شکر

5 قاشق کره

4 پیمانه آب

1پیمانه گلاب

1قاشق غذاخوری زعفران

2 پیمانه آرد

به میزان لازم خلال بادام

به میزان لازم پودر پسته

به میزان لازم دارچین

طرز تهیه :

ابتدا شکر و 4 لیوان آب را در قابلمه بریزید پس از اینکه شکر به خوبی درون آب حل شد و کمی غلظت پیدا کرد یک پیمانه گلاب و زعفران به شکر و آب اضافه می کنیم و هم میزنیم تا زمانی که غلیظ و یک دست شود و به شکل یک شهد دربیاید.سپس از روی حرارت بر میداریم .

در مرحله بعد ظرفی دیگر برداشته و کره را در آن میاندازیم و روی حرارت قرار میدهیم تا کره ذوب شود.سپس آرد را داخل آن میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا طلایی رنگ شود.

سپس آن را از روی شعله گاز بر میداریم و به آرامی وبه تدریج شربت را به آن اضافه میکنیم و در همین حین آرد را هم میزنیم تا شربت به خوبی در آن حل شود.آن را تا زمانی هم بزنید که کاملا حل شده و به صورت یکدست درآید.

به مقدار دلخواه خلال بادام به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بر روی حرارت قرار دهید.( بهتر است از دم کنی استفاده کنید )

پس از گذشت حدود 45 دقیقه کاچی شما آماده است.

با  کیک شکلاتی همراه باشید

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی با آرد برنج

مواد لازم :

آرد برنج : 1 پیمانه

کره : 3 قاشق غذا خوری

آب : 3 لیوان

گلاب : 3 قاشق غذا خوری

زعفران : 2 قاشق غذا خوری ( دم کرده )

شکر : 5 قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

ابتدا کره را در قابلمه بر روی حرارت بگذارید تا کمی باز شود.پس از آنکه کره کمی باز شد آرد برنج را داخل قابلمه بریزید و تا زمانی که طلایی شود آن را تفت دهید.هنگامی که آرد برنج طلایی رنگ شد آرام و به تدریج آب را به آن اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا گلوله نشود.

پس از آنکه آب و آرد به خوبی ترکیب شدند شکر،زعفران و گلاب را به آن ها اضافه کنید و تمام آن ها را بر روی شعله ملایم هم بزنید تا غلظت کافی پیدا کنند.سپس آن ها را درون ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. 

 

طرز تهیه کاچی دوشاب

مواد لازم :

شیره انگور : 1 پیمانه

آرد سبوس : 3 قاشق غذا خوری

کره : نصف پیمانه

آب ولرم : 1 پیمانه

طرز تهیه :

مانند دفعات قبل ابتدا کره را در قابلمه می اندازیم تا کمی گرم شود.سپس آرد را به آن اضافه کرده و در کره تفت میدهیم تا طلایی شده و از حالت خامی خارج شود.

هنگامی که رنگ ان طلایی شد از روی حرارت بردارید و حدود 2 دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شود.سپس آب جوش را بسته به ذائقه خود به آن اضافه کنید و همزمان آرد را هم بزنید تا یک دست شود و گلوله گلوله نشود.

دوباره آن را بر روی حرارت قرار دهید و در این مرحله شیره انگور را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

کمی بر روی حرارت قرار دهید تا قل بخورد و سپس کاچی شما آماده است

طرز تهیه کاچی چهار مغز

مواد لازم :

مغز بادام نیم کوب شده : 50 گرم

مغز پسته نیم کوب شده : 50 گرم

مغز فندق نیم کوب شده : 25 گرم

مفز گردو نیم کوب شده : 50 گرم

آرد جوانه گندم : 2 لیوان

شیره انگور : 2 لیوان

کره یا روغن حیوانی : 200 گرم

آب : 4 لیوان

گلاب : نصف فنجان

زعفران : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه :

شیره انگور را به همراه 4 لیوان آب بر روی حرارت میگذاریم بجوشد.آن را صاف کرده و زعفران و گلاب را نیز به آن ها اضافه مکنیم.

کره را در قابلمه ریخته و پس از گرم شدن آرد را به آن اضافه می کنیم.آنقدر هم می زنیم تا رنگ آن طلایی شود و از خامی در بیاید.

قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و شربت شیره انگور را به آن اضافه میکنیم و مرتبا هم میزنیم تا یکدست و بدون بر آمدگی شود.

در مرحله آخر نیز مغز ها را به آن اضافه و دوباره بر روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد.

 

 

منبع : ساعت24

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم