برای تهیه خورش مرغ کره ای هندی کار چندان دشواری پیش رو نخواهید داشت! کافیست مواد لازم را از لیست زیر تهیه کرده و مطابق دستور آشپز عمل کنید.
مواد لازم خورش مرغ
گشنیز خرد شده – یک قاشق
سیر رنده شده – یک قاشق چای خوری
نمک – به میزان لازم
پودر فلفل قرمز- ۲ قاشق چای خوری
روغن – یک قاشق غذاخوری
زیره – ۲ قاشق چای خوری
پودر کاری- یک قاشق چای خوری
زنجبیل له شده – یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی – ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده – ۲ عدد
مرغ – ۸ تکه
خامه کم چرب – دوسوم پیمانه
ماست چکیده – ۱۵۰ میلی لیتر
فلفل سیاه – ۳ عدد
هل سبز- ۳ عدد
کره – ۱۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده – ۲ عدد
طرز تهیه خورش مرغ
روغن و کره را در یک تابه بزرگ گرم و پیاز را در آن سرخ کنید. حرارت را کاهش دهید.
زنجبیل را له کنید و در کاسه ای قرار دهید. پودر کاری، گشنیز نرم شده، زیره، پودر فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را در ظرفی بریزید و باهم مخلوط کنید. سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب باهم مخلوط شوند.تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا خوب جذب شوند. مرغ را به پیاز های داخل تابه بیفزایید و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید. آب را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. گاهی آن را هم بزنید.
خامه را اضافه کنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز خرد شده تزیین کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلوی ساده میل کنید.
منبع:مجله دوستان