مواد لازم سالاد ماکارونی با طرز تهیه ای خوشمزه
- خیار شور 200 گرم
- هویج 2 عدد بزرگ
- ماکارونی فرمی 1 بسته
- فلفل دلمه 1 عدد
- نخود سبزپخته شده 200 گرم
- ذرت شیرین پخته شده 250 گرم
- ژامبون مرغ 300 گرم
- لیمو ترش 1 عدد
- سس مایونز 500 گرم
- روغن زیتون نصف ته استکان قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه به میزان کافیطرز تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه و مجلسی
برای پخت سالاد ماکارونی ابتدا ماکارونی ها را در ظرف آب جوش که به آن روغن زیتون، زرد چوبه و نمک اضافه کردیم میریزیم تا بیشتر از حد معمول که زمان پخت ماکارانی هاست بپزد تا کاملا نرم شود.
نحوه درست کردن سالاد ماکارونی
بهتر است در آبی که برای پخت ماکارونی آماده کردیم روغن و نمک بیشتری بریزید تا طعم ماکارانی ها بهتر شود.سپس ماکارانی ها را هنگام آبکش کردن چند بار با آب خنک بشویید تا کاملا سرد شوند.
با کیک شکلاتی همراه باشید
آموزش درست کردن سالاد ماکارونی
بقیه مواد ترکیبی را که شامل نخود فرنگی ، ذرت ،ژامبون نگینی خرد شده ،فلفل دلمه ریز خرد شده ،هویج رنده شده که البته بهتر است با دنده درشتر رنده شود و خیار شور نگینی خردشده و ماکارانی پخته آماده شده مخلوط میکنیم .
برای درست کردن سس سالاد ماکارونی ابتدا در ظرفی سس مایونز را می ریزیم و به آن فلفل سیاه و آب لیموی تازه گرفته شده اضافه میکنیم و هم میزنیم و به داخل بقیه مواد ترکیب شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد در کنار هم میکس شوند.
چگونه سالاد ماکارونی درست کنیم ؟
سالاد ماکارونی آماده شده را در ظرف سر پوشیده مورد نظر بریزید و به مدت یک ساعت قبل از مصرف در یخچال نگهداری کنید و بعد نوش جان کنید.
طرز تهیه سالاد ماکارونی
این سالاد در کنار طعم دلپذیرش مواد مغذی اساسی موردنیاز را هم در خود دارد. یک وعدهی آن ۷۰ درصد نیاز ویتامین A و ۱۵ درصد نیاز کلسیم روزانهی بدن را تأمین میکند.
مواد لازم
۵۰۰ گرم پاستا پروانهای؛
گوجه گیلاسی یا گوجه خردشده؛
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون؛
نمک و فلفل؛
چند شاخه کلم کالی، برگشده و خردشده؛
۱۲۰ گرم پنیر پارمسان.
روش تهیه
ماکارونی را بپزید، آبکشی کنید و در ظرفی بزرگ بریزید. گوجهها را روی حرارت ملایم با کمی روغن زیتون تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و تا جایی که گوجهها نرم شوند و تکوتوک شروع به ترکیدن کنند، تفت دهید.
کلم را در تکههای کوچک همراه با گوجهها به ماکارونی اضافه کنید. مقداری از یک سس کمچرب روی مواد بریزید. پنیر پارمسان را روی آن پخش کنید. بهمقدار لازم فلفل اضافه کنید. پیش از سرو بگذارید سالاد یک ساعت در یخچال بماند.
منبع : کوکپد