طرز تهیه مربای کدو حلوایی خانگی + مربای هویج

مواد لازم برای مربای  کدو حلوایی 

کدوی پوست گرفته قالب زده:1 کیلو

آبلیموی تازه : 1 قاشق غذاخوری

شکر :1 کیلو

آهک آب نخورده :  250 گرم

ساقه دارچین :2 تکه 

خلال پسته برای تزیین

آب برای پخت :4 لیوان

طرز تهیه مربای خانگی کدو حلوایی

وبلاگ کیک شکلاتی :آهک را در یک و نیم لیتر آب حل کنید و بعد از صافی رد کنید. کدوهای قالب زده را در آب آهک صاف شده بریزید تا به مدت 5 ساعت داخل آن بماند.

 

هر نیم ساعت یکبار با یک قاشق چوبی کدوها را هم بزنید. سپس کدوها را آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید تا آهک آن کاملا از بین برود.

 

چند بار کدوها را بشویید تا خیالتان راحت شود که دیگر اثری از آهک روی کدوها  و کباب کوبیده مرغ وجود نداشته باشد.دقت کنید کدوها حتما با آب سرد شسته شوند.

 

سپس کدوهای شسته شده را به مدت 8 ساعت در آب سرد قرار دهید . البته باید هر یک ساعت آب آن را عوض کنید . بعد از 8 ساعت دوباره کدوها را زیر آب سر بشویید.

 

پارچه ای پهن کنید و کدوهای شسته شده را روی پارچه بریزید تا آب اضافه آن کاملا گرفته شود .

 

کدوی خشک شده را وزن کنید تا به اندازه آن شکر مصرف شود.

 

در مرحله بعد شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید و سس قارچ و شکر در آب حل شود.شهد را حدود 25 دقیقه بجوشانید تا کمی غلیظ شود.

 

سپس کدوها را به همراه 2 تکه  چوب دارچین به اندازه یک انگشت ، در شهد آب و شکر بریزد تا حدود یک ساعت و نیم با حرارت کم بجوشاند.

 

در 10 دقیقه آخر پخت کدوها ،به آنها آب لیمو اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بر دارید.

 

در 5 دقیقه قبل از سرو هم خلال پسته را روی مربا ها بریزید و سرو کنید.

 

 هنگامی که میخواهید مربا را در شیشه های مورد نظر بریزید چوب دارچین را از مربا خارج نکنید تا با وجود داچین ها عطر مربا بیشتر شود.مربای آماده شده را در یخچال قرار دهید.

 

خواص مربا:

مربا تأثیر مثبتی بر دستگاه گوارش دارد

میوه‌ها و سبزیجات منبع خوبی برای فیبر هستند و از آنجا که مرباها هم از میوه‌ها و سبزیجات تهیه می‌شوند، برای موارد گوارشی نیز مفید هستند.

 

مربا بر افزایش اشتها مؤثر است

طعم خوب مربا باعث می‌شود تا افراد آن را با لذت مصرف کنند. بنابراین، مربا برای افزایش اشتهای افراد کم اشتها به خصوص سالمندان و کودکان بسیار مفید است.

 

عوارض جانبی مصرف مربا به صورت روزانه

همانند هر غذای دیگری، مصرف بیش از حد مربا نیز دارای عوارض جانبی متعددی است. بنابراین قبل از مصرف بیش از حد آن‌ها، موارد زیر را مدنظر داشته باشید.

 

از آنجا که مربا حاوی مقدار زیادی قند است، بیماران دیابتی بهتر است از مصرف آن پرهیز کنند.

مراقب باشید که افراد دارای اضافه وزن، در مصرف مربا زیاده‌روی نکنند، زیرا چاقی باعث بروز بیماری‌های ناخواسته و خطرناکی برای انسان می‌شود.

اگر بدنتان علائم مختلف آلرژی مانند خارش، جوش و مشکلات تنفسی را نشان می‌دهد، مصرف مربا را متوقف کنید. این آلرژی ها می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که بدن شما با مواد تشکیل‌دهنده مربای مصرفی سازگاری ندارد.


مربای هویج:

هویج نیم کیلو

شکر نیم کیلو

آب ۲ لیوان

آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه مربا هویج

پوست هویج ها رو گرفته و رنده ریز بزنید آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا شکر آب بشه حالا هویج رنده شده رو اضافه کنید حرارت رو کم کنید و بمدت یکساعت اجازه بدین تا بپزه و شفاف بشه در آخر یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه کنید حرادت رو خاموش کنید.

میتونید به سلیقه خودتون به این مربا گلاب،هل،زعفرون اضافه کنید من اضافه نکردم.

 

 

منبع: ashpazbaashii

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم