شیرینی دانمارکی یک نوع شیرینی خشک با طعم بی نظیر است که برای پذیرایی در انواع مهمانی ها و مجالس استفاده می شود.در تهیه این شیرینی از تخم مرغ ، آرد سفید، مایه خمیر ،شکر ، شیر ، کره ، وانیل و نمک استفاده می شود.شیرینی دانمارکی انواع و حتی اشکال مختلفی دارد.
وبلاگ کیک شکلاتی :شیرینی دانمارکی به شیرینی گل محمدی نیز معروف است.این شیرینی از لایه های بسیاری تهیه میشود. و اگر خمیر آن خوب به عمل بیاید کاملا ترد میشود.بهترین و سنتی ترین روغن این شیرینی کره می باشد.
برای شروع پخت شیرینی دانمارکی ابتدا باید کرم مغز شیرینی را درست کرد و برای اینکار باید همه مواد لازم برای کرم را با هم مخلوط کنید و بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشند و غلیظ شوند.
برای نگهداری شیرینی دانمارکی آنها را در جعبه مخصوص خودش نگهدارید و با سلفون روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خشک نشود. هرگز شیرینی را در دمای خانه نگهداری نکنید.همچنین این شیرینی به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.