مواد لازم
320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان
2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.
1 دسته کوچک ریحان
روغن گیاهی
2 قاشق غذاخوری سویا سس
1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.
3 حبه سیر - ریز خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه
1 قاشق غذاخوری شکر
2 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)
2 قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)
1/3 قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)
طرز تهیه:
ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.
بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.
نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.
سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای 2 دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.
مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.
نکته*
بهتر است مرغ یان سوجی را در یخچال نگهداری نکنید.
با کیک شکلاتی همراه باشید
منبع: ashpazie20