مرغ یان سوجی

 

مواد لازم

 320 گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان

 2/3 لیوان پودر نشاسته سیب زمینی* میتوان از نشاسته ذرت نیز استفاده کرد.

 1 دسته کوچک ریحان

 روغن گیاهی

 2 قاشق غذاخوری سویا سس

 1 قاشق غذاخوری آب جو* می توانید از انواع بدون الکل آن نیز استفاده کنید.

 3 حبه سیر - ریز خرد شده

 1 عدد تخم مرغ

 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه

 1 قاشق غذاخوری شکر

 2 قاشق چایخوری نمک

 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل سفید* یا سیاه (برای ادویه مخصوص)

 2 قاشق چایخوری نمک (برای ادویه مخصوص)

 1/3 قاشق چایخوری پودر کاری(برای ادویه مخصوص)

 

 

طرز تهیه:

ابتدا سویا سس را به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک در ظرفی ریخته و مخلوط کنید تا به صورت سسی در آید سپس مرغ ها را داخل سس ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا مرغ ها مزه بگیرند. مرغ ها را به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شوند.

بعد از خارج کردن مرغ ها از یخچال نصف پودر نشاسته را به آنها اضافه کرده و مخلوط کنید.

نصف دیگر پودر نشاسته را در ظرفی ریخته و مرغ ها را قبل از سرخ شدن در آن بغلتانید و سپس در روغن داغ و زیاد به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آیند.

سپس ریحان ها را نیز در روغن ریخته و برای 2 دقیقه دیگر مرغ ها را سرخ کنید.

مرغ ها را از روغن خارج کرده، مواد ادویه مخصوص را با یکدیگر مخلوط کنید و بر روی مرغ ها بپاشید.

نکته*

بهتر است مرغ یان سوجی را در یخچال نگهداری نکنید.

با  کیک شکلاتی همراه باشید

 

منبع: ashpazie20

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم