زرشک پلو با مرغ شکم پُر

دستور تهیه زرشک پلوبا مرغ شکم پُر :

مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار پر طرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت زیادی برخوردار است. این غذای خوشمزه را با روش ها و مواد متفاوتی می توان طبخ کرد ، در این آموزش یکی از کامل ترین رسپی های مرغ شکم پر را آماده کرده ایم.

 

مواد لازم برای مرغ شکم پر

    1. مرغ متوسط 1 عدد
    2. پیاز متوسط 3 عدد
    3. سیر 4 حبه
    4. سبزی معطر(گشنیز، جعفری، شنبلیله و پونه) 200 گرم
    5. رب انار 4 قاشق غذاخوری
    6. رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    7. مغز گردو خرد شده 100 گرم
    8. سیب سبز خرد شده(در صورت تمایل) 1 عدد
    9. زرشک 1/2 پیمانه
    10. کشمش 1/2 پیمانه
    11. آلو خورشتی و آلو جنگلی از هر کدام 6 عدد
    12. دارچین به مقدار لازم
    13. فلفل به مقدار لازم
    14. نمک به مقدار لازم
    15. آبلیمو تازه مقداری
    16. زعفران دم کرده به مقدار لازم
    17. زردچوبه به مقدار لازم
    18. هویج 1 عدد
    19. سیب زمینی 1 عدد
    20. روغن به مقدار لازم
    21. کره به مقدار لازم

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ شکم پُر :

وبلاگ کیک شکلاتی :مرغ کامل را شسته و داخل شکم آن را تمیز کنید.
زردچوبه ، فلفل سیاه، نمک و ادویه مرغ هر کدام یک قاشق چایخوری را مخلوط کرده و به اطراف مرغ زده و آن را مزه دار کنید.
٢ عدد پیاز را به صورت خلال های درشت خرد کرده ، در روغن تفت دهید و به آن کشمش ، گردو ( خرد شده ) ، رب انار و شیره خرما ( یا دو قاشق شکر ) اضافه کنید ، حرارت را کم کرده تا کشمش ها نسوزند. ( ١٠ دقیقه کافی است).
مواد میانی را بعد از سرد شدن در شکم مرغ بریزید.
تمام قسمت های پوست مرغ که پارگی دارد ( با نخ دندان و سوزن تمیز ) بدوزید.
گردن مرغ را خم کرده و از همان قسمت بالا که حفره دارد وارد شکم کرده و پوست بالای گردن را بدوزید و همچنین بعد از ریختن مواد به داخل شکم مرغ آن قسمت را با حوصله بدوزید.
٤ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی ، ٢ قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی ، کمی نمک و فلفل و ادویه مرغ ، ٢ قاشق غذا خوری روغن مایع و  ته چین گوشت را با یک تا دو لیوان آب خوب مخلوط کنید .
مرغ را در قالب تفلون گذاشته وسس اماده شده را روى ان بریزید تا مرغ کاملاً به سس اغشته شود. و به مدت ٤٥ دقیقه در دمای ١٧٠ درجه در فربگذارید، هر ١٥ دقیقه یکباربا قاشق از سس درون قالب بروى مرغ بریزید وآن را برگردانید و مجدداً سس بریزید.
زمان سرو با برس از همان مایه روی مرغ بزنید و در ظرف سرو خود بگذارید.
حتی زمانی که در ظرف سرو گذاشتید دوباره سس بزنید .( با برس)
دو تا ران مرغ را قبل از گذاشتن در قالب به هم نزدیک کرده و با نخ می بندیم تا خوش فرم شود.

منبع :foodpad2.wordpress

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم