طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

نتیجه تصویری برای طرز تهیه “حلیم بادمجان” غذای مخصوص اصفهانی

حلیم بادمجان از جمله غذاهای ایرانی خوشمزه و لذیذ است که با مواد مغذی که در تهیه آن استفاده می شود بسیار مقویست و در بیشتر مناطق کشور از جمله اصفهان و کاشان بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.

 

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

  • بادمجان 1 کیلو
  • عدس ا پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • کشک زعفرانی 1 پیمانه
  • گوشت گوسفندی 500 گرم
  • سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی 1/2 پیمانه
  • نعناع داغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه 2 حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

آموزش حلیم بادمجان خوشمزه درست کردن

طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .

نحوه پخت حلیم بادمجان اصفهانی با طعمی خاص

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

نحوه تهیه و تزیین حلیم بادمجان خوشمزه و جا افتاده

کوبیدن گوشت ها و بادمجان برای مرحله آخر حلیم بادمجان

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم.

نکات تکمیلی در مورد حلیم بادمجان

• در طرز تهیه حلیم بادمجان می توانید به جای عدس، از لوبیا سفید و یا برنج استفاده کنید.

• برای طعم بهتر حلیم، کشک را با مقداری آب به مدت 20 دقیقه بگذارید بجوشد و سپس به حلیم اضافه کنید. و پس از آن دایما باید حلیم زده شود.

• بعد از اضافه کردن کشک، حلیم بهتر است زیاد نجوشد و حدود 15 دقیقه کافی است.

• از زعفران و یا زردچوبه برای خوشرنگ شدن حلیم و ایجاد طعم و بوی بهتر می توانید استفاده کنید.

منبع : cookpade

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم