طرز تهیه سمبوسه خوشمزه و فوق العاده دلچسب

سمبوسه یکی از غذاهای بسیار لذیذ بین‌المللی است که در کشورهایی مانند کشورهای عربی، افغانستان، هندوستان و … به سبک‌های مشابهی تهیه می‌شود. البته اصل این غذا، مربوط به کشور هند است.

برای تهیۀ سمبوسه از موادی مانند سیب‌زمینی، جعفری و فلفل سیاه استفاده می‌شود و مواد میانی را در خمیری نازک یا برشی از نان پیچیده و در روغن داغ سرخ می‌کنند.

امروزه انواع سمبوسه با مواد میانی مختلف طبخ می‌شود. سمبوسه معولاً به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

سمبوسه

سمبوسه

مواد لازم: 

  • سیب‌زمینی: 3 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • پیازچه: 5 تا 6 عدد
  • گشنیز ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نان لواش: 4 عدد
  • روغن مایع به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

با  کیک شکلاتی همراه باشید

سیب زمینیها را با پوست آب‌پز کنید. سپس با رندۀ درشت، رنده کنید.

پیازها را خرد کرده، تفت دهید تا کمی سرخ شوند. کمی زرد چوبه به آن بیفزایید تا خوش رنگ و طلایی شود.

مواد سمبوسه را که شامل سیب‌زمینی، پیاز و سبزی‌های معطر است، با کمی نمک، فلفل و زردچوبه ترکیب می‌کنیم.

وقتی مواد آماه شدند، نان‌های لواش را برش می‌زنیم. اگر می‌خواهید سمبوسۀ بزرگ درست کنید، نان‌ها را به صورت طولی و اگر می‌خواهید کوچک درست کنید، آن‌ها را به صورت عرضی برش بزنید.

از مواد برداشته و یک سمت نان می‌گذاریم. نان را به حالت مثلثی می‌پیچیم. اگر لبه‌های نان‌ها خشک بود، کمی مرطوب کنید تا موقع کار نشکند.

بعد از پیچاندن سمبوسه‌ها، آن‌ها را در روغن سرخ کنید.

فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه‌ها باز نشوند، از سمتی که پیچیده شدند، در روغن بگذارید.

 

منبع : دلتا

 

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم