“ساندویچ مرغ” با سیب زمینی کبابی خوشمزه و فوق العاده ساده

 مواد لازم برای ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

سینه مرغ :2 عدد

سیب زمینی تازه و کوچک:700 گرم

پیاز قرمز کوچک :یک عدد

پنیر موتزارلای تازه:4 ورقه

سس مایونز برای سرو غذا :4 قاشق چایخوری

شاهی تازه برای سرو غذا :به میزان کافی

نان همبرگر:4 عدد

برگ های جعفری تازه، برای سرو غذا :به میزان کافی

نمک و فلفل آسیاب شده :به میزان کافی

روغن زیتون بکر :3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سیب زمینی کبابی

 ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش بزنید ، سپس آن ها را داخل سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید.

روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سینی را برای نیم ساعت داخل فری که با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید ، سپس کمی بکوبید تا پهن و نازک شود.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود ، حالا مرغ ها را داخل روغن تفت دهید. در ادامه کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید مرغ ها سرخ شده و بپزد.

بعد از اینکه همه اطراف مرغ ها بخوبی سرخ شد روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود.

تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید، سپس شاهی و جعفری را بچینید .

سیب زمینی و پیاز های کبابی را از فر خارج کرده و روی هر تکه مرغ لایه ای از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.

با  کیک شکلاتی همراه باشید

نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ جزو ساندویچ میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .

ساندویچ مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: آشکده

۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
About Me
با آشپزهای ما همراه باشید تا به شما فنون خوب و حرفه ای آشپزی را یاد بدهیم